Terug

Volg Vandaag Inside

'Jurriën Timber zet zinnen op transfer naar Arsenal'

'Jurriën Timber zet zinnen op transfer naar Arsenal'

21 juni 2023, 08:44

Jurriën Timber heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Arsenal, waar hij hoopt zijn carrière verder te ontwikkelen. Dat meldt De Telegraaf.

Een jaar geleden wees Timber nog een transfer naar de Premier League af, maar nu is hij klaar voor de sprong naar de top van het Engelse voetbal. Erik ten Hag kreeg destijds een 'nee' te horen toen hij vroeg of Timber geïnteresseerd was in een verhuizing naar Manchester United. Nu is het echter alleen Arsenal waar de verdediger aan denkt. Hoewel Bayern München ook interesse heeft getoond, hebben zij nog geen bod uitgebracht, in tegenstelling tot Arsenal.

Zelfs als de Duitse kampioen wel een bod doet, lijkt het onwaarschijnlijk dat Timber openstaat voor een verhuizing naar Beieren vanwege de beperkte speeltijd die zijn voormalige Ajax-teamgenoten daar hadden. De beperkte speeltijd van Noussair Mazraoui (1569 minuten), Ryan Gravenberch (937 minuten) en Daley Blind (157 minuten) is hen zwaar tegengevallen.

Het is duidelijk dat Timber op weg is naar een vertrek bij Ajax. Bronnen rondom de club hebben bevestigd dat Arsenal een openingsbod van ongeveer 35 miljoen euro heeft uitgebracht op de verdediger. Hoewel dit bedrag nog ver verwijderd is van de vraagprijs van 60 miljoen euro, wordt verwacht dat beide clubs uiteindelijk tot een overeenkomst zullen komen.

De persoonlijke voorwaarden lijken ook geen obstakel te vormen, aangezien Arsenal bereid is om zijn topspelers een miljoenensalaris te betalen, wat neerkomt op 150.000 euro per week. Er liggen contractvoorstellen voor zowel vier als vijf jaar op tafel, waarbij de voorkeur van Arsenal uitgaat naar een verbintenis tot de zomer van 2028.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.