Terug

Volg Vandaag Inside

Jurriën Timber sluit weer aan bij groepstraining Arsenal

28 feb 2024, 19:24

Jurriën Timber is weer aangesloten bij de groepstraining van Arsenal. De 22-jarige Oranje-international is op de weg terug van een zware knieblessure, die hij in augustus opliep.

Arsenal plaatste op X foto's van Timber met de begeleidende tekst "welkom terug Jurriën". De verdediger, die in de zomer voor 40 miljoen euro overkwam van Ajax, raakte tijdens zijn competitiedebuut geblesseerd.

Arsenal staat op de derde plaats in de Premier League, 2 punten achter koploper Liverpool. De ploeg verloor in de eerste wedstrijd in de achtste finale van de Champions League met 1-0 bij FC Porto. Op 12 maart is de return in Londen.

Johan Derksen bezocht onlangs een wedstrijd van Arsenal en was onder de indruk: "Ze spelen een soort droomvoetbal!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.