Terug

Volg Vandaag Inside

'Jurriën Timber persoonlijk akkoord met Arsenal'

'Jurriën Timber persoonlijk akkoord met Arsenal'

25 juni 2023, 21:35

De door Jurriën Timber zo gewilde overstap van Ajax naar Arsenal, komt steeds dichterbij. Volgens De Telegraaf heeft de 22-jarige verdediger een persoonlijk akkoord bereikt met The Gunners.

Timber wacht vanaf zijn vakantieadres geduldig en vol vertrouwen op een akkoord tussen de twee clubs. Die moeten namelijk nog wel een behoorlijk gat tussen vraag en aanbod zien te overbruggen. Er wordt verwacht dat Ajax en Arsenal elkaar rond een bedrag van 45 miljoen euro, exclusief bonussen en inclusief doorverkooppercentage, zullen vinden. Timber heeft een persoonlijk akkoord met de Londenaren voor een contract tot 2028.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.