Terug

Volg Vandaag Inside

'Jurgen Ekkelenkamp op weg naar de Bundesliga'

'Jurgen Ekkelenkamp op weg naar de Bundesliga'

25 aug 2021, 22:13

Ajax-middenvelder Jurgen Ekkelenkamp vervolgt zijn carrière naar alle waarschijnlijkheid in de Bundesliga, meldt het Algemeen Dagblad. Ajax nadert een akkoord met Hertha BSC over de transfersom van Ekkelenkamp.

Een miljoenendeal is aanstaande, schrijft de krant, als de twee clubs inderdaad overeenstemming bereiken en Ekkelenkamp zelf een persoonlijk akkoord bereikt met Hertha. De verwachting is dat de middenvelder deze week nog zijn handtekening zet onder een contract in Duitsland.

Ekkelenkamp staat sinds 2013 onder contract in Amsterdam. Hij kwam destijds over van Almere City.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.