Terug

Volg Vandaag Inside

'Jürgen Klopp ziet in Danjuma de ideale vervanger voor Salah of Mané'

'Jürgen Klopp ziet in Danjuma de ideale vervanger voor Salah of Mané'

8 dec 2021, 17:28

Jürgen Klopp schijnt erg gecharmeerd te zijn van Oranje-international Danjuma Groeneveld. De Liverpool-coach zou de Nederlander maar al te graag willen toevoegen aan zijn selectie bij Liverpool, meldt La Gazzetta dello Sport. De vleugelaanvaller maakte afgelopen zomer nog de transfer van AFC Bournemouth naar Villarreal CF. Voor de Spanjaarden werd het direct de duurste aankoop uit de clubhistorie (23,5 miljoen euro).

Het lijkt echter geen miskoop te zijn van Villarreal. Danjuma maakte tot dusver indruk bij 'El Submarino Amarillo'. In 17 wedstrijden voor de Spanjaarden scoorde de vliegensvlugge linksbuiten maar liefst 7 maal, terwijl hij ook 3 keer aangever was. In de Champions League-groepsfase wist Danjuma onder meer te scoren tegen Atalanta Bergamo en Young Boys. Tegen Manchester United verzorgde hij de assist op de 0-1.

Klopp heeft bij Liverpool de beschikking over topaanvallers zoals Mohamed Salah en Sadio Mané. Tóch ziet de keuzeheer nog voldoende ruimte om zijn selectie een aanvallende impuls te geven. Daarbij is het nog maar de vraag of de Egyptische geweldenaar gaat bijtekenen op Anfield. De 29-jarige Salah heeft namelijk nog 1,5 jaar contract en wil een verbeterd contract voor langere periode óf een transfer maken, meldt Fabrizio Romano in zijn podcast 'Here We Go'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.