Terug

Volg Vandaag Inside

Jürgen Klopp brengt positief nieuws over Virgil van Dijk

Jürgen Klopp brengt positief nieuws over Virgil van Dijk

17 apr 2021, 19:11

De revalidatie van Virgil van Dijk verloopt volgens plan. Liverpool gaf zaterdag weer een update van het herstel van de verdediger, die in oktober een zware knieblessure opliep en een operatie moest ondergaan. "Hij ligt op koers", zei trainer Jürgen Klopp.

Liverpool zette op de website een aantal foto's van Van Dijk, die op het trainingscomplex van de regerend kampioen van Engeland werkt aan zijn herstel. De 29-jarige Brabander is ook al op het veld met de bal bezig.

Klopp moet het niet alleen al geruime tijd zonder Van Dijk stellen, hij mist ook de langdurig geblesseerde Joe Gomez, Jordan Henderson en Joel Matip. "Joe rent al buiten, dat ziet er goed uit en hij heeft daarna geen reactie", zei Klopp. "Het kost tijd, maar hij zit op de goede weg. Net als 'Virg', Joel en Hendo."

De Duitser zei vorige maand dat hij hoopt dat Van Dijk in de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer kan aansluiten. Klopp noemt het "niet heel waarschijnlijk" dat Van Dijk komende zomer in actie kan komen voor Oranje op het EK. Bondscoach Frank de Boer rekent dan ook niet op zijn aanvoerder. "Het zou echt een bonus zijn als hij beschikbaar is", zei De Boer recent.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.