Terug

Volg Vandaag Inside

Jürgen Klopp bekritiseert interview Hans Kraay jr. met Henderson: 'Verschrikkelijk!'

10 apr 2024, 16:31

Liverpool-trainer Jürgen Klopp heeft op de persconferentie voorafgaand aan de Europa League-wedstrijd tegen Atalanta gereageerd op een interview van Hans Kraay jr. met voormalig Liverpool-speler Jordan Henderson. Klopp ergerde zich aan het interview en sprak de collega van Hans, Milan van Dongen, erop aan: "Ben jij degene die Henderson laatst heeft geïnterviewd? Verschrikkelijk interview!"

Het interview met de Engels international vond plaats na het gelijkspel van zijn huidige team Ajax tegen Fortuna (2-2). Hans was in het interview kritisch over het optreden van de voetballer: "Je zei dat je niet goed speelde, mag ik het gewoon slecht noemen?" (Zie video hieronder)

Toen Van Dongen aan Klopp vertelde dat Hans spijt heeft betuigd over het interview en zijn excuses had gemaakt in Voetbal op Vrijdag, klaarde de sfeer op de persconferentie: "Ik aanvaard de excuses, ook namens Henderson," grapte de Duitse oefenmeester.

Momenteel staat Henderson buitenspel vanwege een blessure, maar volgens René van der Gijp wordt de middenvelder niet gemist. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.