Terug

Volg Vandaag Inside

Jubileum voor Roxane bij Vandaag Inside: 'Ik kijk er altijd naar uit!'

Jubileum voor Roxane bij Vandaag Inside: 'Ik kijk er altijd naar uit!'

28 feb 2023, 09:52

Maandagavond vierde Roxane Knetemann een jubileum bij Vandaag Inside. Het was, op een dag, na precies een jaar geleden dat ze voor het eerst te gast was in de meningenshow van Johan, Wilfred en René.

"Ja, ik hou het al een jaar met jullie uit! Of jullie met mij, hoe je het wil noemen," reageerde Roxane op het heuglijke nieuws. "Het is onwijs snel gegaan, want leuke dingen gaan natuurlijk altijd snel. Ik zit hier al een jaar."

Roxane kan zich nog herinneren dat ze een jaar geleden geen antwoord wist op de eerste vraag die Wilfred aan haar stelde: "Ik klapte gewoon een beetje dicht, maar volgens mij lachte ik wel leuk. En daarna maakte ik het een soort van goed."

De zenuwen bij Roxane zijn nu anders dan een jaar geleden: "Maar ik ben wel altijd opgewonden, al vind ik dat een beetje gek om te zeggen," lacht ze. "Ik kijk er wel altijd naar uit, zullen we het daarop houden?"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.