Terug

Volg Vandaag Inside

Jota de held van Wolves tegen Leicester

Jota de held van Wolves tegen Leicester

19 jan 2019, 16:55

WOLVERHAMPTON (ANP) - In een bijzondere wedstrijd met een speciale ontknoping mocht Diogo Jota zich zaterdag de held van Wolverhampton Wanderers noemen. In het duel met Leicester City maakte de Portugees drie doelpunten, waarvan de beslissende ver in de extra tijd: 4-3. Daardoor achterhaalde de middenmoter Leicester op de ranglijst.

Jota, één van de vijf Portugese basisspelers bij de thuisclub, had het feest ook geopend. Hij maakte al na 4 minuten de 1-0. Door Ryan Bennett liepen de Wolves verder uit, door Demarai Gray en een eigen doelpunt van Conor Coady werd het 2-2. Jota maakte de 3-2, Wes Morgan de 3-3.

Uit een vlot lopende counter maakte Jota op de valreep de 4-3 voor de formatie van trainer Nuno, ook een Portugees.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.