Terug

Volg Vandaag Inside

Josip Šutalo keert terug in Ajax-basis tegen Sparta

Josip Šutalo keert terug in Ajax-basis tegen Sparta

9 dec 2023, 17:55

Josip Sutalo begint om 18.45 uur met Ajax aan de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De Kroaat speelt samen met Jorrel Hato centraal in de defensie bij de thuisploeg. Ze vormen een achterhoede met Devyne Rensch, Ar'Jany Martha en doelman Diant Ramaj.

Het middenveld van Ajax bestaat uit Benjamin Tahirovic, Kristian Hlynsson en Kenneth Taylor. Brian Brobbey, Steven Bergwijn en Steven Berghuis zijn de aanvallers van de club uit Amsterdam.

Ajax en Sparta Rotterdam staan in punten gelijk in de Eredivisie. De club uit Amsterdam, de nummer 6 van de ranglijst, heeft een beter doelsaldo dan de bezoekers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.