Terug

Volg Vandaag Inside

Joshua Zirkzee besmet met coronavirus

Joshua Zirkzee besmet met coronavirus

5 nov 2020, 20:41

Joshua Zirkzee is besmet met het coronavirus. De speler van Jong Oranje testte donderdag positief, meldt zijn werkgever Bayern München.

Zirkzee verblijft voorlopig in quarantaine. De aanvaller maakte dinsdag nog deel uit van de selectie van Bayern München, dat in de Champions League met 6-2 bij Red Bull Salzburg won.

Zirkzee mist vanwege het virus vermoedelijk de komende twee EK-kwalificatiewedstrijden tegen Jong Wit-Rusland (15 november) en Jong Portugal (18 november). Bondscoach Erwin van de Looi maakt vrijdag zijn selectie bekend. Jong Oranje is al geplaatst voor het EK, dat plaatsvindt in 2021.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.