Terug

Volg Vandaag Inside

Joseph Oosting gelinkt aan Ajax: 'Dat zijn ingrediënten waarmee je in beeld kan komen'

1 apr 2024, 11:18

Michiel Kramer denkt dat Joseph Oosting de ideale trainer is om John van ‘t Schip op te volgen bij Ajax. Dat zei de spits van RKC Waalwijk afgelopen zondag in het programma Studio Voetbal van de NOS.

"Nou, ik heb misschien een beetje een persoonlijke voorkeur. Maar dat is Joseph Oosting. Ik heb twee jaar met hem gewerkt", reageerde Kramer op wie hij denkt dat een mogelijke nieuwe trainer kan zijn voor Ajax.

Kramer heeft lovende woorden over voor Oosting. "Ik weet hoe hij werkt en hoe hij met spelers omgaat. Je ziet ook bij Twente nu dat die spelers met hem weglopen. Hij liet dat al bij RKC zien, een kleinere club, en nu ook bij een iets grotere club."

"Je zou kunnen zeggen dat daarna misschien een topclub aan bod komt", vervolgde Kramer. "Ik weet niet of het matcht natuurlijk, maar ik weet wel hoe hij traint en met spelers omgaat. Dat is voor iedere club van grote waarde. Hij verbindt, het is een winnaar én hij wil het liefst aanvallend voetballen. Dat zijn wel ingrediënten waarmee je eventueel in beeld kan komen bij een club als Ajax", besluit Kramer.

Valentijn Driessen en Johan Derksen hebben zich eerder in Vandaag Inside uitgelaten over de trainerspositie van Ajax voor komend seizoen. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.