Terug

Volg Vandaag Inside

José Mourinho is 800 euro kwijt door doelpunten van 18-jarig talent

José Mourinho is 800 euro kwijt door doelpunten van 18-jarig talent

22 nov 2021, 14:21

José Mourinho is een paar nieuwe schoenen van zo'n 800 euro verschuldigd aan Felix Afena-Gyan. De Ghanese tiener bezorgde Roma als invaller met twee doelpunten tegen Genoa de winst: 0-2.

De 18-jarige aanvaller kwam een kwartier voor tijd het veld in. Afena-Gyan had slechts een paar minuten nodig om het verschil te maken. Mourinho had het talent voor diens invalbeurt een belofte gedaan. "Ik zei tegen Felix dat ik de schoenen die hij graag wil hebben voor hem zou kopen als hij zou scoren. Die schoenen zijn heel duur, ze kosten 800 euro", zei de gelouterde toptrainer. "Hij rende na zijn doelpunt naar me toe en zei dat ik het niet moest vergeten. Het eerste wat ik maandagochtend ga doen, is de schoenen voor hem kopen."

Afena-Gyan zit eigenlijk in de selectie van de beloftenploeg van AS Roma, die onder leiding staat van Alberto De Rossi. "Het spijt me voor meneer De Rossi en de Primavera-ploeg, maar Felix blijft bij ons", aldus Mourinho. "Het maakte vooral indruk op me hoe koel hij bleef voor het doel. Niet alleen technisch is hij fantastisch, maar hij heeft ook een sterke mentaliteit. Je hebt van die jonge gasten die denken dat ze alles al weten. Maar hij is nederig en hij zuigt alle informatie op die de mensen om hem heen hem geven. Dat is fantastisch."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.