Terug

Volg Vandaag Inside

Mourinho doet bizarre ontdekking en grijpt in

Mourinho doet bizarre ontdekking en grijpt in

25 sep 2020, 11:10

José Mourinho heeft in aanloop naar het Europa League-duel met KF Shkëndija uit Noord-Macedonië de doelen laten vervangen. In het stadion in Skopje waren de doelen te klein, zo ondervond hij.

'Voor de wedstrijd was er een grappige situatie, omdat de keepers - Hugo Lloris en Joe Hart - me vertelden dat het doel te klein was. Ik ben zelf gaan kijken en natuurlijk was het doel te klein', zei Mourinho na de 3-1-overwinning.

'De keepers spenderen uren in het doel, dus zij voelen wel aan als ze niet met de juiste afmetingen te maken hebben. Ik ben geen keeper, maar doordat ik al sinds ik jong ben met voetbal bezig ben weet ik de afstand tot de lat zodra ik mijn armen strek. Ik voelde ook onmiddellijk dat er iets niet goed was.'

Tottenham meldde het bij de afgevaardigden van de UEFA en de lat bleek inderdaad vijf centimeter te laag. De doelen werden nog voor de aftrap vervangen.

Het duel werd gespeeld in de Tose Proeski Arena. Het onderkomen van KF Shkëndija voldeed niet aan de richtlijnen van de UEFA.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.