Terug

Volg Vandaag Inside

Jos Verstappen spreekt zich uit over Christian Horner: ‘Op deze manier kan het niet doorgaan’

3 mrt 2024, 00:00

Jos Verstappen, de vader van drievoudig wereldkampioen Max, vindt dat er snel iets moet gebeuren bij Red Bull Racing om de rust terug te laten keren. Dat zegt hij tegen De Telegraaf. De klinkende overwinning van Verstappen junior in Bahrein werd overschaduwd door de hele affaire rond teambaas Christian Horner, die al dagen de internationale en met name de Engelse media domineert.

Woensdag werd de Brit weliswaar vrijgepleit door een door Red Bull ingehuurde advocaat na aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag, maar een dag later lekte een e-mail uit met vermeend Whatsapp-verkeer tussen Horner en de werkneemster in kwestie. Dat bericht is als een bom ingeslagen en zorgt voor veel onrust bij de Formule 1-leiding en autosportfederatie FIA.

"Deze situatie is niet goed voor het team en drijft mensen uit elkaar", zegt Verstappen senior, die soortgelijke woorden bezigde in gesprek met The Daily Mail. "Op deze manier kan het niet doorgaan en blijft er spanning in de lucht hangen."

Horner en Verstappen hadden een flinke woordenwisseling in Bahrein afgelopen week. Vanuit Britse hoek wordt door sommigen gesuggereerd dat de voormalig Formule 1-coureur de kwade genius zou zijn achter gelekte informatie. Verstappen: "Maar waarom zou ik dat doen? Max heeft een contract tot en met 2028 bij Red Bull, presteert geweldig en is hier op zijn plek. Ik heb daar helemaal geen belang bij."

Chris Woerts liet zich onlangs in Vandaag Inside uit over de situatie van Christian Horner. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.