Terug

Volg Vandaag Inside

Jos Verstappen spreekt Max toe: 'Ik ben ontzettend trots op jou, schat!’

Jos Verstappen spreekt Max toe: 'Ik ben ontzettend trots op jou, schat!’

26 nov 2023, 16:53

Nadat Max Verstappen over de finish was gekomen bij de Grand Prix van Abu Dhabi, sprak vader Jos Verstappen hem op prachtige wijze toe over de boordradio, meldt De Telegraaf.

Op de boordradio wordt normaal gesproken alleen in het Engels gecommuniceerd, maar voor de laatste race van het seizoen maakte vader Jos een uitzondering. Zo sprak hij Max prachtig toe in het Nederlands. “Ik ben ontzettend trots op jou schat, ongelofelijk. 1000 ronden aan kop gereden, negentien overwinningen. Helemaal top!” De Red Bull coureur reageerde: “Wie had dat ooit gedacht, toen we begonnen.”

Later voegde de drievoudig wereldkampioen eraan toe dat hij het uitrijden van de race heel emotioneel vond. “Het laatste moment in de auto die me zoveel heeft gegeven. Nog zo'n seizoen wordt heel moeilijk, maar we hebben dit jaar wel enorm genoten en gaan hard werken om volgend jaar opnieuw met een sterke auto het seizoen in te gaan. We zullen dan zeker klaar zijn voor de strijd."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.