Terug

Volg Vandaag Inside

Jorginho verkozen tot UEFA Speler van het Jaar 2020/21

Jorginho verkozen tot UEFA Speler van het Jaar 2020/21

26 aug 2021, 21:15

Jorginho is aan de haal gegaan met de titel 'Speler van het Jaar 2020/21'. Dat maakte de UEFA bekend voorafgaand aan de loting voor de groepsfase van de Champions League.

De middenvelder heeft een bijzonder goed seizoen achter de rug. Hij won met Chelsea de Champions League en met Italië werd hij afgelopen zomer Europees Kampioen. Naar aanleiding van deze prijzenregen zag Jorginho zichzelf eerder ook al als belangrijke kandidaat voor de prijs. 'Als het om prijzen gaat, dan is er niemand die dit seizoen meer heeft gewonnen dan ik.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.