Terug

Volg Vandaag Inside

'Jorge Sánchez op weg naar vertrek bij Ajax? Interesse van twee clubs uit Mexico'

'Jorge Sánchez op weg naar vertrek bij Ajax? Interesse van twee clubs uit Mexico'

27 juni 2023, 14:38

Ajax probeert Jorge Sánchez van de hand te doen, dat meldt het Mexicaanse TUDN.

Het is mogelijk dat de 25-jarige rechtsback Ajax al na een jaar verlaat. Een terugkeer naar zijn geboorteland lonkt voor Sánchez, de clubs Tigres en CF Monterrey worden genoemd als de belangrijkste clubs die hem willen contracteren.

Ajax haalde Sánchez in de zomer van 2022 voor vijf miljoen euro binnen van Club América. Bij de Amsterdammers moest hij de concurrentie aangaan met Devyne Rensch om de positie van de vertrokken Noussair Mazraoui in te vullen. Sánchez slaagde er echter niet in een blijvende indruk achter te laten en moest vaak de voorkeur geven aan Rensch.

In zijn eerste seizoen speelde Sánchez 26 officiële wedstrijden voor Ajax, waarin hij drie doelpunten en evenveel assists maakte. Na slechts één seizoen kan hij dus al terugkeren naar Mexico. Volgens Transfermarkt wordt zijn huidige marktwaarde geschat op vijf miljoen euro. Sánchez heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2026.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.