Terug

Volg Vandaag Inside

Jordi Cruijff bondscoach voetbalbond Ecuador

Jordi Cruijff bondscoach voetbalbond Ecuador

14 jan 2020, 09:33

Jordi Cruijff gaat als bondscoach aan de slag bij de voetbalbond van Ecuador. De bond heeft dit dinsdag bekendgemaakt.

Cruijff stopte in december vorig jaar als trainer van de Chinese club Chongqing Dangdai Lifan. Na anderhalf jaar in dienst bij de club in de Super League zei hij toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

In Ecuador gaat Cruijff weer samen werken met Antonio Cordon, die vorig jaar werd aangesteld als sportief directeur bij Ecuador. Cordon haalde Cruijff in augustus 2018 naar China. Hij werkte toen als directeur bij Chongqing Dangdai Lifan.

Cruijff was eerder trainer bij Valletta FC (Malta) en technisch directeur bij AEK Larnaca (Cyprus) en Maccabi Tel Aviv (Israël).

Ecuador ontbrak op het laatste WK. Het Zuid-Amerikaanse land begint de kwalificatiereeks voor het WK 2022 in Qatar eind maart tegen Argentinië

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.