Terug

Volg Vandaag Inside

Jordi Cruijff genoemd als opvolger Van Geel bij Feyenoord

Jordi Cruijff genoemd als opvolger Van Geel bij Feyenoord

4 mei 2019, 19:00

Een opvallende naam wordt genoemd als mogelijke opvolger van Martin van Geel bij Feyenoord, namelijk die van Jordi Cruijff. Doe zoon van de legendarische nummer 14 zou volgens 'een zeer betrouwbare bron' van RTV Rijnmond een serieuze kandidaat zijn.

De oud-speler van onder andere Barcelona en Manchester United is momenteel trainer in China bij Chongqing Dangdai Lifan. Als technisch directeur heeft Cruijff ook al ervaring, namelijk een succesvolle periode bij Maccabi Tel Aviv (2012-2017), waar hij ook trainer Peter Bosz naartoe bracht.

Feyenoord ging eerst voor oud-speler Joris Mathijssen die momenteel technisch directeur is bij Willem II. Mathijsen liet weten dat hij op dit moment nog niet naar Feyenoord toe wil komen. Nu lijkt dus opvallend genoeg Jordi Cruijff hoog op het lijstje te staan bij de Rotterdammers.

Bellen met Johan: 'Ik heb medelijden met Martin van Geel'
6:51
Bellen met Johan: 'Ik heb medelijden met Martin van Geel'
Van Geel ontslagen vanwege zijn hoofd?
2:24
Van Geel ontslagen vanwege zijn hoofd?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.