Terug

Volg Vandaag Inside

Jordi Cruijff als trainer in China aan de slag.

Jordi Cruijff als trainer in China aan de slag.

8 aug 2018, 11:44

AMSTERDAM (ANP) - Jordi Cruijff heeft een contract getekend bij het Chinese Chongqing Dangdai Lifan FC. De 44-jarige Amsterdammer maakte het nieuws bekend in De Telegraaf, waarvoor hij als columnist werkzaam is. De club komt uit op het hoogste niveau in China maar is terug te vinden in de onderste regionen.

,,Ik heb voor vier maanden een fantastisch contract gekregen. Als we ons handhaven, dan gaan we nog een jaar door", zegt Cruijff in De Telegraaf. ,,De club heeft er werkelijk alles aan gedaan om me binnen te halen. Ik mag zelfs mijn eigen staf van vijf man meenemen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.