Terug

Volg Vandaag Inside

'Jordan Henderson mogelijk bezig aan zijn laatste weken bij Ajax'

10 mei 2024, 15:00

Jordan Henderson vertrekt mogelijk aan het eind van dit seizoen alweer bij Ajax. Er is op dit moment onduidelijkheid over de toekomst van de 33-jarige Engelse middenvelder. Dat meldt Voetbal International.

De transfer van Henderson zorgde afgelopen winter voor veel sensatie. De samenwerking is echter nog niet wat beide partijen ervan hadden verwacht. Zo heeft Henderson op zijn beurt de wenkbrauwen gefronst over de gang van zaken bij Ajax, wat niet alleen te maken heeft met het gebrek aan kwaliteit op het veld, maar ook met de mentaliteit van medespelers en het gebrek aan een topsportcultuur in Amsterdam.

Verder heeft Henderson ook zelf zijn verwachtingen niet waar weten te maken en miste hij door een blessure een belangrijke periode voor de Amsterdammers. Daarnaast had Henderson graag de Engelse trainer Graham Potter zien komen, die gisteravond de stekker uit de onderhandelingen met Ajax heeft getrokken. 

Volgens Voetbal International maakt alles bij elkaar dat er twijfels zijn over de toekomst van Henderson, die nog een tweejarig contract heeft bij Ajax. "De vraag is of Ajax Henderson met een sterk voetbalverhaal binnenboord zal willen houden, of dat het beter is dat de wegen gaan scheiden", aldus het weekblad.

René van der Gijp sprak zich onlangs uit over de blessure van Jordan Henderson: "Niemand mist hem." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.