Terug

Volg Vandaag Inside

'Jordan Henderson heeft zijn wenkbrauwen gefronst door wat hij aantrof bij Ajax'

2 mrt 2024, 12:50

Ajax leeft volgens Voetbal International op gespannen voet toe naar de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Volgens het weekblad is het binnen de spelersgroep onrustig bij de Amsterdammers en moet de club oppassen dat het weer helemaal terug bij af is komende zondag. 

Afgelopen vrijdag werd bekend dat er binnen de spelersgroep van Ajax onbegrip heerst over de vele vrije dagen die ze deze week hebben gekregen. Eigenlijk hadden de spelers vrijdag vrij gekregen, maar een deel van de selectie is op eigen initiatief gaan trainen op De Toekomst. Op maandag en dinsdag hadden de spelers ook al vrij gekregen.

"Dat valt niet bij iedereen in de smaak", schrijft Voetbal International. "Spelers mopperen al langer over de invulling van de trainingen, sommigen van hen voelen zich er niet door geprikkeld en zijn bang dat ze zich op die manier niet ontwikkelen. Anderen vinden ze vooral eentonig."

Ajax houdt op dit moment al rekening met een vertrek van meerdere spelers aan het eind van dit seizoen. "Een aantal spelers weet al dat ze volgend seizoen geen deel meer uit zullen maken van Ajax, omdat ze dat vanuit de clubleiding te horen hebben gekregen, of omdat ze zelf weg willen", vervolgt Voetbal International. "Het is een giftige combinatie, die ervoor zorgt dat het elftal bij de eerste de beste tegenslag uit elkaar valt."

"Ook omdat er te weinig persoonlijkheden in de selectie zitten die onverstoorbaar de ploeg op sleeptouw nemen. Jordan Henderson is gehaald als leider, maar heeft zich door blessures nog niet kunnen onderscheiden en zal daarnaast zijn wenkbrauwen hebben gefronst door wat hij aantrof bij Ajax", aldus Voetbal International.

Eerder in Vandaag Inside was Johan Derksen nog niet onder de indruk van de prestaties van Jordan Henderson bij Ajax. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.