Terug

Volg Vandaag Inside

Joost Klein zakt verder weg bij bookmakers: 'Geen grapje'

7 mei 2024, 16:59

De Nederlandse inzending 'Europapa' van Joost Klein, waar Johan Derksen geen fan van is, (zie video hierboven), is opnieuw gezakt bij de bookmakers. Het nummer van de zanger is uit de top vijf gevallen. Op Instagram reageert Klein op het nieuws.

Joost heeft in zijn Instagram Story een video geplaatst, waarin een poster met zijn foto erop is te zien zien, met de volgende tekst: "Breaking news. Bookmakers willen niet dat je op hem stemt. Dit is geen grapje."

(Tekst gaat verder onder de foto.)

Klein zakte vorige week na de eerste repetitie naar plek vier. Een dag erna naar plek vijf, waardoor hij werd ingehaald door Oekraïne. Nu gaat Ierland hem voorbij en staat hij op plek zes. Zijn winkans met het lied 'Europapa' is nog maar 5 procent.

Kroatië is nog altijd zeer populair. Het land staat al wekenlang in de top. Op dit moment staat het land op nummer één, gevolgd door Zwitserland en op drie staat Italië.

Rutger Castricum kreeg zondag bij De Oranjezondag applaus na een opmerking over de 'blauwe vogel' van Joost Klein. Bekijk de beelden in de onderstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.