Terug

Volg Vandaag Inside

Joost Klein vertrekt naar Zweden voor Eurovisie Songfestival

29 apr 2024, 08:53

Het songfestivalavontuur van Joost Klein gaat officieel beginnen. De Nederlandse deelnemer stapt maandagochtend op het vliegtuig richting het Zweedse Malmö. Daar repeteert hij dinsdag voor het eerst in de Malmö Arena, waar dit jaar het Eurovisie Songfestival plaatsvindt.

Joost Klein heeft zin in zijn avontuur, zei hij bij vertrek tegen de pers. "Ik verwacht er alles van, en niets. Ik laat het op me afkomen. Ik heb hier een jaar aan gewerkt. Ik ben vooral gewoon heel erg benieuwd en vooral heel hyped."

De laatste weken bereidde Klein zich op allerlei manieren voor. "Mediteren, heel veel airfryen, trainen, buikspieroefeningen, zwemmen en heel veel oefenen", zo somde hij op. "Ik heb het nummer al 15.000 keer gezongen", lachte hij.

"De droom was om ooit op het Eurovisie Songfestival te staan en over een paar uur is m'n droom gelukt. Nu ik het hardop zeg: bij de repetitie heb ik m'n doel al behaald, dus ik weet niet of ik dit avontuur ga afmaken", grapte hij.

Johan Derksen heeft weinig begrip voor de keuze om Joost Klein naar het Songfestival te sturen: "Waarom er een kermisattractie heen moet, begrijp ik niet," zei hij onlangs bij Vandaag Inside. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.