Terug

Volg Vandaag Inside

Joost Klein stoot door naar top 5 kanshebbers winst songfestival

8 mrt 2024, 17:37

Johan Derksen is geen fan van Europapa, het songfestivalnummer van Joost Klein (zie video hierboven), maar de kans dat hij het Eurovisie Songfestival gaat winnen, is volgens de bookmakers weer een beetje groter geworden. De Nederlandse inzending staat inmiddels op de vijfde plaats in de lijst van grootste kanshebbers.

Volgens de wedkantoren is de kans dat Klein het liedjesfestival wint inmiddels 5 procent. Afgelopen maandag, toen de Nederlander de top tien binnenkwam, was de kans op winst nog 3 procent. De top drie van landen met de meeste kans op een songfestivaloverwinning is ten opzichte van eerder deze week ongewijzigd. Nog steeds denken de meeste mensen dat Kroatië wint, gevolgd door Oekraïne op de tweede plaats en Italië op de derde plaats.

Joost Klein is donderdag 9 mei tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival in Malmö voor het eerst te zien op het songfestival. Het nummer is inmiddels ruim 7,6 miljoen keer bekeken op YouTube.

René van der Gijp merkte onlangs in Vandaag Inside op dat Joost Klein wel dezelfde kapper als Johan Derksen moet hebben. Bekijk de beelden hieronder.

'Johan heeft dezelfde kapper als Joost Klein!'
2:37
'Johan heeft dezelfde kapper als Joost Klein!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.