Terug

Volg Vandaag Inside

Joost Klein stijgt met 'Europapa' hard bij bookmakers Eurovisie Songfestival

4 mrt 2024, 12:00

Johan Derksen is geen fan van Europapa, het songfestivalnummer van Joost Klein (zie video hierboven), maar toch is het nummer weer een beetje gestegen bij de bookmakers. De Nederlandse inzending van het Eurovisie Songfestival staat inmiddels op de negende plek in het lijstje van grootste kanshebbers.

Klein heeft nog steeds een vrij lage winkans, maar ook die is gestegen van 2 naar 3 procent. De grootste kanshebber is Kroatië (17 procent), gevolgd door Oekraïne (15 procent) en Italië (8 procent).

IJsland stond voordat er een nummer was gepresenteerd nog vrij hoog in de lijst met kanshebbers, maar dat is na de presentatie van het nummer zaterdag veranderd. Het nummer had eerst een winkans van 9 procent, nu nog 3.

De Nederlandse Klein is donderdag 9 mei tijdens de tweede halve finale met zijn nummer Europapa voor het eerst te zien op het songfestival. Het nummer is inmiddels al bijna 5,3 miljoen keer bekeken op YouTube.

René van der Gijp merkte onlangs in Vandaag Inside op dat Joost Klein wel dezelfde kapper als Johan Derksen moet hebben. Bekijk de beelden hieronder.

'Johan heeft dezelfde kapper als Joost Klein!'
2:37
'Johan heeft dezelfde kapper als Joost Klein!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.