Terug

Volg Vandaag Inside

Joost Klein blijft stijgen met 'Europapa': plek omhoog bij bookmakers Eurovisie Songfestival

28 mrt 2024, 17:02

De kansen voor Joost Klein om het Eurovisie Songfestival te winnen zijn volgens de bookmakers opnieuw toegenomen. Het nummer 'Europapa', waar Johan Derksen geen fan van is (zie video hierboven), stond de afgelopen weken op de vijfde plaats in de lijst van favorieten, maar daar is inmiddels verandering ingekomen.

Klein staat namelijk nu op de vierde plaats in de lijst en heeft alleen nog de landen Oekraïne, Italië en Kroatië boven zich. Nog steeds denken de meeste mensen dat Kroatië wint, gevolgd door Italië op de tweede plaats en Oekraïne op de derde plaats.

Volgens de wedkantoren is de kans dat Klein het liedjesfestival wint inmiddels 9 procent. Klein is donderdag 9 mei tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival in Malmö voor het eerst te zien op het songfestival. Het nummer is inmiddels ruim 15 miljoen keer bekeken op YouTube.

De loting voor het Songfestival kwam deze week ter sprake bij Vandaag Inside, waarna Johan zijn mening over Joost Klein nog maar eens herhaalt. Bekijk het terug in de onderstaande video.

'Nu Joost Klein namens Nederland optreedt, kijk ik uit protest niet naar het Songfestival!'
0:56
'Nu Joost Klein namens Nederland optreedt, kijk ik uit protest niet naar het Songfestival!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.