Terug

Volg Vandaag Inside

Jongere broer van Maradona overleden in Napels

Jongere broer van Maradona overleden in Napels

28 dec 2021, 14:03

Hugo Maradona, de broer van Diego, is op 52-jarige leeftijd overleden. Dat meldt voetbalclub Napoli op de website. Zijn dood volgt ruim een jaar nadat Diego Maradona in Argentinië overleed aan de gevolgen van hartfalen.

"Hugo Maradona is overleden", begint de korte verklaring, waarin de club het bericht in de Italiaanse media bevestigt dat hij was bezweken aan een hartaanval. De voorzitter van Napoli, Aurelio De Laurentiis, en het team "steunen de familie van Maradona en delen de pijn die veroorzaakt is door de dood van Hugo".

De negen jaar jongere broer van het Argentijnse fenomeen was ook actief als voetballer en korte tijd als trainer. Als speler was hij onder meer actief in Italië (Ascoli), Spanje (Rayo Vallecano) en Oostenrijk (Rapid Wien).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.