Terug

Volg Vandaag Inside

Jong Oranje wint dankzij Sierhuis en Boadu ruim van Wit-Rusland

Jong Oranje wint dankzij Sierhuis en Boadu ruim van Wit-Rusland

15 nov 2020, 17:40

Jong Oranje heeft ook de thuiswedstrijd tegen Jong Wit-Rusland in de EK-kwalificatie met ruime cijfers gewonnen. In Almere werd het 5-0 voor de ploeg van bondscoach Erwin van de Looi. Jong Oranje was al zeker van deelname aan het EK.

Kaj Sierhuis opende na een half uur de score voor Jong Oranje in de eerste helft met een intikker op aangeven van Jurgen Ekkelenkamp. Een minuut later was het alweer 2-0. Via Myron Boadu viel de bal in het doel. De aanvaller van AZ maakte meteen na rust met een schot in de verre hoek zijn tweede treffer. Sierhuis bracht daarna met twee goals op aangeven van Sherel Floranus de score naar 5-0.

De ploeg van bondscoach Van de Looi, die alle negen duels heeft gewonnen, strijdt nog om de groepswinst. Jong Oranje speelt woensdag de laatste groepswedstrijd tegen Jong Portugal, de nummer 2 in de kwalificatiegroep.

Jong Oranje had eerder in Wit-Rusland met 7-0 gewonnen in de EK-kwalificatie. Voor Sierhuis was het de tweede wedstrijd op rij dat hij een hattrick maakte. In oktober deed hij dat ook bij de 7-0-zege tegen Jong Cyprus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.