Terug

Volg Vandaag Inside

Jong Oranje tegen Portugal in EK-kwalificatie

Jong Oranje tegen Portugal in EK-kwalificatie

11 dec 2018, 10:54

NYON (ANP) - Jong Oranje is in het kwalificatietoernooi voor het EK van 2021 gekoppeld aan onder meer Portugal. Dat heeft de loting bij de UEFA in Nyon uitgewezen. Noorwegen, Wit-Rusland, Cyprus en Gibraltar zijn de andere opponenten van de Nederlandse ploeg.

De duels worden gespeeld tussen maart 2019 en oktober 2020. Alleen de groepswinnaar plaatst zich rechtstreeks voor het EK van 2021 in Hongarije en Slovenië. Voor de beste nummers twee volgt een herkansing in de play-offs. De twee gastlanden zijn al verzekerd van een startbewijs voor het eindtoernooi.

Jong Oranje wist zich niet te plaatsen voor het eindtoernooi om de Europese titel in 2019 in Italië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.