Terug

Volg Vandaag Inside

'Jong Oranje-speler gaat binnenkort voor Marokko kiezen'

'Jong Oranje-speler gaat binnenkort voor Marokko kiezen'

2 juli 2021, 10:50

Een Nederlands-Marokkaanse voetballer die voor Jong Oranje speelt gaat binnenkort voor Marokko kiezen, zo vertelde Nordin Amrabat donderdagavond bij Voetbalpraat van ESPN. Om welke speler het gaat wil hij niet vertellen: 'Het is denk ik aan hem om het naar buiten te brengen, dat is niet aan mij.'

Amrabat vertelt hoe hij kijkt naar alle spelers die de keuze moeten maken tussen Nederland en Marokko: 'Na het WK heb ik gezegd dat alle Marokkanen vanaf dat moment voor Marokko gaan spelen. Dat werd met niet in dank afgenomen door de Nederlanders, maar alleen Ihattaren heeft nu voor Nederland gekozen, maar die heeft nog niet gespeeld. De rest... Eigenlijk waren alleen Mazraoui en mijn broertje (Sofyan) spelers die voor beide landen konden kiezen.'

Hij vervolgt: 'En ik las laatst dat binnenkort een andere speler voor Marokko gaat kiezen.' Amrabat wil niet zeggen om wie het gaat: 'Het is denk ik aan hem om het naar buiten te brengen, dat is niet aan mij. Het is een Nederlandse Marokkaan die ook voor Jong Oranje speelt.' Jan Joost van Gangelen vraagt of het om Spartaan Abdou Harroui gaat. 'Geen idee,' antwoordt Amrabat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.