Terug

Volg Vandaag Inside

Jong Oranje oefent tegen Engeland

Jong Oranje oefent tegen Engeland

1 mrt 2019, 13:29

ZEIST (ANP) - Jong Oranje speelt op 19 november een oefenwedstrijd tegen Jong Engeland. Het duel is extra ingepland omdat de kwalificatiewedstrijd voor het Europees kampioenschap tegen Jong Cyprus een klein jaar naar achteren is geschoven en nu wordt gespeeld op 13 oktober 2020.

Het duel tussen Jong Oranje en Jong Engeland is in stadion de Vijverberg in Doetinchem. Van de twaalf vorige ontmoetingen won Nederland er slechts eentje.

Jong Oranje slaagde er onder bondscoach Erwin van de Looi niet in zich te plaatsen voor het EK van komende zomer en richt zich daarom op het volgende Europese kampioenschap, in 2021.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.