Terug

Volg Vandaag Inside

Jong Oranje heeft op EK goed resultaat nodig tegen Jong Duitsland

Jong Oranje heeft op EK goed resultaat nodig tegen Jong Duitsland

27 mrt 2021, 08:00

Jong Oranje speelt zaterdag bij het Europees kampioenschap de tweede wedstrijd. Na het teleurstellende gelijkspel tegen Jong Roemenië (1-1), heeft het elftal van Erwin van de Looi tegen Jong Duitsland een goed resultaat nodig. "We gaan voor de winst natuurlijk. Maar als je naar de stand kijkt, weet je dat je in ieder geval niet moet verliezen", aldus de bondscoach over het treffen met de koploper, die het toernooi startte met een zege van 3-0 op de leeftijdsgenoten van Hongarije.

Sven Botman en Cody Gakpo hebben in de stad Szekesfehervar vermoedelijk een basisplaats. De verdediger van Lille en aanvaller van PSV startten tegen de Roemenen buiten de ploeg, omdat ze pas net terugkeerden van blessures.

Jong Oranje sluit de groepsfase dinsdag af tegen Hongarije. De eerste twee landen uit de groep kwalificeren zich voor de kwartfinales, die vanaf eind mei op het programma staan. Het toernooi is vanwege de door corona aangepaste speelkalender in twee delen opgesplitst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.