Terug

Volg Vandaag Inside

Jong Oranje heeft geen kind aan Gibraltar

Jong Oranje heeft geen kind aan Gibraltar

8 okt 2020, 23:45

Jong Oranje heeft in het kader van kwalificatie voor het Europees kampioenschap ruim gewonnen van de leeftijdsgenoten uit Gibraltar. In de Koel van Venlo werd het 5-0 voor de formatie van bondscoach Erwin van de Looi. Nederland blijft daardoor koploper in de poule en heeft een riante uitzicht op de eindronde.

Halverwege was het al 3-0. Dani de Wit maakte er twee, Ferdi Kadioglu schoot er één in. Na de hervatting scoorden Deyovaisio Zeefuik en Jurgen Ekkelenkamp, de Ajacied die debuteerde.

Enkele uren voor de aftrap werd bekend dat Jordan Teze niet kon meedoen. De 21-jarige verdediger van PSV testte positief op het coronavirus. Voor Jong Oranje was het de tiende opeenvolgende zege, een record. De laatste nederlaag dateert van november 2018 tegen Duitsland.

Het Europees kampioenschap wordt volgend jaar gespeeld in Hongarije en Slovenië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.