Terug

Volg Vandaag Inside

Jong FC Utrecht met 4-3 langs Jong Ajax

Jong FC Utrecht met 4-3 langs Jong Ajax

20 nov 2018, 23:13

UTRECHT (ANP) - Jong FC Utrecht heeft in de Keuken Kampioen Divisie ten koste van Jong Ajax de tweede zege van het seizoen geboekt. In De Galgenwaard werd het 4-3 en Nick Venema nam drie doelpunten voor zijn rekening. Venema miste in de slotfase nog een strafschop (gekeerd door Stan van Bladeren).

Na dertien minuten leidde de thuisploeg al met 2-0 dankzij twee goals van Venema. De Fin Saku Ylätupa maakte het na een half uur weer spannend, maar in de tweede helft liep FC Utrecht verder uit. Venema maakte kort na rust zijn derde na een grote inschattingsfout van Perr Schuurs, die ook de penalty veroorzaakte. Een eigen goal van Boy Kemper maakte de teleurstellende avond voor de Amsterdammers compleet.

Via Teun Bijleveld en Vaclav Cerny kwam Ajax nog terug tot 4-3, maar daarmee werd slechts de eer gered. De goal van Cerny viel in de laatste seconde.

Jong FC Utrecht had na dertien wedstrijden pas zes punten verzameld. Het had dit seizoen alleen nog maar gewonnen van Jong PSV. Regerend kampioen Jong Ajax staat elfde met negentien punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.