Terug

Volg Vandaag Inside

Jong Ajax speelt gelijk tegen Jong AZ

Jong Ajax speelt gelijk tegen Jong AZ

11 mrt 2019, 23:13

AMSTERDAM (ANP) - De wedstrijd tussen Jong Ajax en Jong AZ heeft geen winnaar opgeleverd. Beide ploegen, uitkomend in de eerste divisie, hielden elkaar op 1-1.

Jeremy Helmer bracht de bezoekers uit Alkmaar op voorsprong. Noah Lang maakte gelijk op sportpark De Toekomst in Amsterdam.

De beste kansen waren voor Jong Ajax. Doelman Rody de Boer mag terugkijken op een uitstekend debuut voor Jong AZ. Hij kwam vorige zomer over van Telstar maar stond lang aan de kant met een schouderblessure.

Dani de Wit viel al in de openingsfase uit bij de thuisploeg met vleeswond bij zijn knie. Hij mocht vorige week nog invallen bij het eerste elftal in het uitduel met Real Madrid in de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.