Terug

Volg Vandaag Inside

'Jon Dahl Tomasson wil Nicolai Jørgensen naar Zweden halen'

'Jon Dahl Tomasson wil Nicolai Jørgensen naar Zweden halen'

2 mrt 2021, 19:55

Malmö FF-trainer Jon Dahl Tomasson wil Nicolai Jørgensen naar Zweden halen. De Zweedse club is op zoek naar een nieuwe spits en heeft twee topkandidaten, waarbij Jørgensen de voorkeur geniet van Tomasson. Dat meldt het Zweedse medium Kvällsposten. Het nieuws wordt op Twitter beaamd door Feyenoord TM.

Malmö FF begint op 10 april aan de competitie en wil voor die tijd graag nog een nieuwe spits vastleggen. Jørgensen en de Kroaat Antonio Colak gelden daarvoor als topkandidaten. De transfermarkt in Zweden is nog open tot 31 maart.

De voorkeur van Tomasson gaat uit naar Jørgensen. Het prijskaartje van de spits kan een struikelblok vormen. Kvällsposten meldt dat Jørgensen 40 miljoen Zweedse kroon moet kosten, wat neerkomt op bijna 4 miljoen euro. Feyenoord TM meldt dat de vraagprijs van Feyenoord iets onder de 5 miljoen euro ligt. Het contract van de Deense spits loopt in Rotterdam nog tot de zomer van 2022.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.