Terug

Volg Vandaag Inside

'Jon Dahl Tomasson keert mogelijk terug in de Eredivisie'

'Jon Dahl Tomasson keert mogelijk terug in de Eredivisie'

30 dec 2021, 17:18

Jon Dahl Tomasson is niet langer trainer van de Zweedse topclub Malmö FF. De 45-jarige Deen stopt op eigen initiatief bij de regerend kampioen.

'Het was een moeilijke beslissing om afscheid te nemen, maar tegelijkertijd een goed gevoel. Omdat ik het gevoel heb dat ik met Malmö FF de top bereikt heb en de club in een unieke positie achterlaat', aldus Tomasson.

'Samen zijn we de afgelopen twee seizoenen kampioen geworden en hebben we goed gepresteerd in de Champions League. Naast de prijzen hebben we met het internationale succes financieel de toekomst van de club veiliggesteld en een fundament gelegd voor een nieuw gouden tijdperk voor de club.'

Oud-Feyenoorder Tomasson trad in 2020 in dienst bij Malmö FF. Daarvoor was hij assistent bij de Deense nationale ploeg. In Nederland was hij hoofdtrainer bij Roda JC en Excelsior. Tomasson wordt in Zweden gelinkt aan sc Heerenveen, waar hij trainer Johnny Jansen moet gaan opvolgen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.