Terug

Volg Vandaag Inside

Johnsen wint met Noorwegen van Slovenië

Johnsen wint met Noorwegen van Slovenië

13 okt 2018, 22:17

OSLO (ANP) - Bjørn Johnsen heeft met Noorwegen in de Nations League gewonnen van Slovenië. De spits van AZ mocht in Oslo een kwartier voor tijd invallen en hielp zo mee om de winst binnen te halen. Noorwegen won dankzij een doelpunt in de blessuretijd van de eerste helft van middenvelder Ole Selnaes, die een afgeslagen bal vanaf de rand van het strafschopgebied langs de Sloveense keeper schoot: 1-0.

Van het trio AZ-spelers in de Noorse selectie mocht alleen Johnsen meedoen. Jonas Svensson en Fredrik Midtsjø bleven in het Ullevaal-stadion op de bank.

Noorwegen zit in divisie C van de nieuwe landencompetitie. De ploeg van bondscoach Lars Lagerbäck won in groep 3 eerder van Cyprus (2-0) en verloor van Bulgarije (1-0). Dinsdag komen de Bulgaren naar Oslo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.