Terug

Volg Vandaag Inside

Johnny Jansen nieuwe trainer Heerenveen

Johnny Jansen nieuwe trainer Heerenveen

3 juni 2019, 22:16

Johnny Jansen is aangesteld als de nieuwe trainer van sc Heerenveen. De oud-speler van de club tekende in het Abe Lenstra stadion een contract voor een jaar. "Geweldig dat ik hier een kans krijg", luidde zijn reactie.

Na het op non-actief stellen van Jan Olde Riekerink eind van het afgelopen seizoen zat Jansen de laatste vijf duels als ad interim al op de bank.

"Ik ben echt hartstikke blij dat het rond is", zei Jansen. "Een contract voor een jaar is prima. Het is aan mij om mijn werk hier goed te doen, zodat we samen verder kunnen bouwen."

Jansen begon negentien jaar geleden als jeugdtrainer bij Heerenveen. Verder was hij hoofd jeugdopleiding en vanaf 2014 assistent-trainer bij het eerste elftal, eerst onder Dwight Lodeweges, later onder Foppe de Haan, Jurgen Streppel en Olde Riekerink.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.