Terug

Volg Vandaag Inside

Johnny de Mol stopt definitief als presentator van HLF8

Johnny de Mol stopt definitief als presentator van HLF8

31 okt 2022, 00:00

Johnny de Mol stopt als presentator bij HLF8, dit laat Talpa weten in een statement aan Shownieuws.

Volgens de presentator is "de weerslag van deze hele periode zwaarder dan gedacht", laat zijn woordvoerder weten. "Hij wil zich daarom volledig richten op zijn welzijn en dat van zijn directe omgeving. Johnny geeft aan dat het een enorm moeilijke beslissing is geweest. Hij is de redactie van HLF8 ontzettend dankbaar voor de tomeloze inzet en het mooie avontuur dat ze met elkaar hebben beleefd. Hij wil dit moment nog een keer aangrijpen om iedereen te bedanken voor alle warme berichten die hij de afgelopen periode heeft mogen ontvangen."

De Mol legde eind april zijn werkzaamheden neer vanwege beschuldigingen van wangedrag. Het Openbaar Minister seponeerde recent de aangifte van mishandeling en poging tot doodslag die zijn ex-partner Shima Kaes tegen De Mol deed. Het onderzoek had niet tot voldoende bewijs geleid, stelde het OM. Talpa zei daarna weer te gaan bespreken met De Mol wat hij wilde doen.

HLF8 werd de afgelopen maanden gepresenteerd door Hélène Hendriks en Leonie ter Braak. Zij blijven dit voorlopig doen, laat Talpa aan Shownieuws weten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.