Terug

Volg Vandaag Inside

Johnny de Mol keert vanaf volgende maand terug op televisie

Johnny de Mol keert vanaf volgende maand terug op televisie

22 mei 2023, 08:59

Johnny de Mol is vanaf volgende maand weer op televisie. De presentator wordt na het einde van de talkshow HLF8 quizmaster in het nieuwe zaterdagavondprogramma De Kwis met Ballen, heeft Talpa maandag aangekondigd.

In de zomerse show strijdt elke aflevering een vijfkoppig team om een geldprijs. Hoe verder het team komt, hoe meer geld er valt te verdienen. Maar bij een fout antwoord volgt een nat pak: de speler wordt dan door een bal in een zwembad geduwd.

De eerste aflevering wordt op 24 juni uitgezonden om 21:30 uur uitgezonden, aflevering 2 t/m 8 starten om 21.55 uur op SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.