Terug

Volg Vandaag Inside

John van den Heuvel: 'Marco Borsato verdient een tweede kans'

John van den Heuvel: 'Marco Borsato verdient een tweede kans'

17 feb 2022, 15:48

John van den Heuvel vindt dat Marco Borsato een tweede kans moet krijgen, ook al wordt hij schuldig bevonden aan seksueel misbruik van een minderjarige.

Marco Borsato ligt sinds eind 2021 onder vuur vanwege vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag. Een 22-jarige vrouw deed aangifte van 'onzedelijke betastingen' door de zanger. In januari beschuldigden nog enkele oud-kandidates en medewerkers van The Voice of Holland de artiest van ongewenste aanrakingen. Op dit moment loopt er een onderzoek naar de gebeurtenissen.

'Als de rechter straks zegt dat hij schuldig is en dat hij inderdaad ontoelaatbare dingen heeft gedaan waarvoor hij gestraft moet worden, dan is het ook weer niet zo dat hij voor mij helemaal heeft afgedaan', zegt Van den Heuvel in weekblad Weekend.

Van den Heuvel heeft er moeite mee dat je als bekende Nederlander in goede tijden held van het volk bent en in slechte tijden je meteen wordt gezien als de grootste boef die er rondloopt. 'Iedereen verdient een tweede kans. Of hij schuldig wordt bevonden, daar ga ik niet over. Anders ga ik alsnog op de stoel van de rechter zitten', aldus de misdaadverslaggever.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.