Terug

Volg Vandaag Inside

Poolse Lech Poznan ontslaat John van den Brom

Poolse Lech Poznan ontslaat John van den Brom

17 dec 2023, 11:26

John van den Brom is niet langer de hoofdtrainer van Lech Poznan. Dat meldt de Poolse club op de website.

Van den Brom was anderhalf jaar werkzaam in Poznan. De club voert de tegenvallende resultaten aan als reden voor het ontslag. Lech Poznan staat derde na negentien duels met een achterstand van 8 punten op koploper Slask Wroclaw. Zaterdag eindigde de uitwedstrijd tegen Radomiak Radom in een 2-2-gelijkspel.

Van den Brom werd in de zomer van 2022 aangesteld als coach van Lech Poznan, kort nadat de ploeg de landstitel had veroverd. Hij was eerder in Nederland onder meer trainer van Vitesse, AZ en FC Utrecht.

"We hebben de situatie uitgebreid geanalyseerd en zijn tot de conclusie gekomen dat dit op dit moment de beste oplossing is", zegt technisch directeur Tomasz Rzasa, met een verleden als speler bij Feyenoord, op de website. "We willen in het voorjaar strijden om prijzen."

Van den Brom bereikte vorig seizoen met de club de kwartfinales van de Conference League en eindigde als derde in de competitie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.