Terug

Volg Vandaag Inside

John Terry reageert genadeloos op 'grappige' twitteraar: ‘Jij bent veilig’

John Terry reageert genadeloos op 'grappige' twitteraar: ‘Jij bent veilig’

11 nov 2021, 10:28

John Terry zit tegenwoordig op Twitter en dat laat hij weten ook. De Chelsea-legende rekende in zijn eerste week op het sociale medium af met een grappende twitteraar.

Het begon allemaal met een tweet van Kevin Pietersen. De Engelse cricket-international heette Terry welkom. ‘Een warm welkom voor de kapitein die niet meer zou bijkomen van het lachen mocht hij zien hoe slecht Manchester United is. Welkom, John Terry!’ klonk de tweet. Een twitteraar genaamd ‘David’ - hoogstwaarschijnlijk geen Chelsea-supporter - voelde zich geroepen om te reageren op de tweet van Pietersen. ‘Let op dat je vrouw hem ook niet begint te volgen’, waarschuwde hij. 

Daarmee verwees deze ‘David’ naar de affaire van Terry met Vanessa Perroncel. De voormalig voetballer raakte in 2010 in opspraak omdat hij een seksaffaire had met Perroncel, de partner van toenmalig ploegmaat - én goede vriend - Wayne Bridge.

Ook Terry kreeg de tweet van ‘David’ onder ogen en besloot te reageren. ‘Ik heb net jouw vrouw gezien op jouw account, David. Jij bent veilig’, stuurde de 78-voudig international, gevolgd door onder meer een varken-emoji. De reactie van Terry leverde duizenden likes op, en David? Die zal voortaan wel twee keer nadenken voor hij dergelijke tweets op Terry afvuurt. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.