Terug

Volg Vandaag Inside

John Heitinga reageert voor het eerst op vertrek bij Ajax

John Heitinga reageert voor het eerst op vertrek bij Ajax

19 juni 2023, 17:18

John Heitinga heeft in een bericht op Twitter voor het eerst gereageerd op zijn vertrek bij Ajax. Hij wil op termijn terugkomen bij de club.

"Ik vertrek met gemengde gevoelens, maar wel met het streven om terug te keren. Ik wens alle Ajacieden een fantastisch seizoen en weet: eens een Ajacied, altijd een Ajacied!", twittert Heitinga. Hij staat ook stil bij de steun van de fans. "Dank voor jullie jarenlange support, Ajacieden! Met in het bijzonder het laatste half jaar."

Zondag maakte Ajax bekend dat Heitinga vertrekt bij de club ondanks een nog doorlopend contract tot medio 2025. Hij volgde in januari als interim-coach de ontslagen Alfred Schreuder op bij het eerste elftal. Heitinga wilde door als hoofdtrainer, maar Ajax koos voor Maurice Steijn. Onder leiding van Heitinga kwam Ajax niet verder dan de derde plaats, waardoor de club komend seizoen is veroordeeld tot deelname aan de Europa League. In de finale van de KNVB-beker verloor Ajax van PSV.

De oud-international en oud-speler van de Amsterdamse club was sinds 2021 trainer van Jong Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.