Terug

Volg Vandaag Inside

John de Wolf verlengt contract bij Feyenoord

John de Wolf verlengt contract bij Feyenoord

28 okt 2021, 16:02

John de Wolf heeft zijn contract bij Feyenoord met drie jaar verlengd. De assistent-trainer heeft zich tot de zomer van 2025 verbonden aan de Rotterdamse club.

De voormalig verdediger, sinds 2019 onderdeel van de technische staf, is tevreden met zijn contractverlenging. ‘Feyenoord is mijn club, mijn thuis. Ik geniet er ongelofelijk van om elke dag op het veld te staan met de spelers van Feyenoord 1. We zijn hier aan iets moois bezig, een ontwikkeling waar ik veel vertrouwen in heb. Dus is het mooi dat de club met deze contractverlenging hetzelfde vertrouwen uitspreekt in mij als persoon en dat ik langer onderdeel blijf uitmaken van de Feyenoord-familie.’

De Wolf speelde voorafgaand aan zijn trainerscarrière zeventien seizoenen in het betaalde voetbal. Vooral bij Feyenoord maakte hij als verdediger furore. Hij speelde tussen 1989 en 1995 in totaal 140 wedstrijden voor het eerste elftal van de stadionclub en won in die periode onder meer één keer de landstitel (1993) en drie keer de KNVB Beker (1991, 1992, 1994).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.