Terug

Volg Vandaag Inside

John de Wolf reageert op kritiek van Willem van Hanegem op Santiago Giménez

24 jan 2024, 11:50

John de Wolf blikt in De 538 Ochtendshow vooruit op de bekerkraker tussen Feyenoord en PSV. Daarnaast reageert de assistent-trainer van Arne Slot ook op de kritiek van Willem van Hanegem op Santiago Giménez.

Bekerhouder PSV hoopt zich opnieuw te plaatsen voor de kwartfinales. De Eindhovenaren, die vorig seizoen Ajax in de eindstrijd na strafschoppen versloegen, nemen het om 20.00 uur in De Kuip op tegen Feyenoord.

Het is al de derde keer dit seizoen dat Feyenoord en PSV elkaar in Rotterdam treffen. PSV won begin augustus de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal (0-1) en was begin december in de Eredivisie ook te sterk (1-2). PSV heeft in de competitie na achttien speelronden een voorsprong van 10 punten op Feyenoord.

Bij de thuisploeg is het meespelen van Quilindschy Hartman en Calvin Stengs onzeker. Linkervleugelverdediger Hartman viel zondag, in het door Feyenoord met 2-1 gewonnen competitieduel bij Vitesse, kort voor rust geblesseerd uit. Stengs speelde de wedstrijd in Arnhem wel helemaal uit, maar is ook niet klachtenvrij.

PSV mist middenvelder Joey Veerman met een kuitblessure.

De winnaar van de ontmoeting tussen Feyenoord en PSV neemt het begin februari in een thuiswedstrijd in de kwartfinale op tegen AZ.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.