Terug

Volg Vandaag Inside

"John de Mol vroeg ons hiervoor en daar hebben we ‘ja’ op gezegd"

"John de Mol vroeg ons hiervoor en daar hebben we ‘ja’ op gezegd"

14 apr 2021, 23:25

Johan Derksen verruilt in juni de Veronica Inside-studio in Hilversum voor Slot Zeist, dat deze zomer het decor zal vormen van VI Oranje. Samen met René van der Gijp, Wilfred Genee en wisselende tafelgasten zal Derksen een maand lang elke dag het EK analyseren op SBS6.

‘John vroeg ons hiervoor en daar hebben we ’ja’ op gezegd’, zegt Johan in gesprek met Rob Goossens van De Telegraaf. ‘Zo gaat het eigenlijk altijd, hè? Als er strijd gevoerd moet worden met de andere zenders, dan schuift Talpa ons drieën naar voren.’

Johan zal op 72-jarige leeftijd een maand lang zeven dagen in de week moeten werken. Dat klinkt als een zware klus, maar zelf vindt de analist het wel meevallen. ‘We moeten niet net doen alsof het werken is. Er zijn voor mijn huis stratenmakers bezig… Dát is zwaar. Met mij hoef je geen medelijden te hebben. Ik heb in 72 jaar tijd nog geen dag hoeven werken.’

Ondanks dat de mannen van Veronica Inside afgelopen zomer met elkaar in de clinch lagen, lijkt Johan zich niet al te druk te maken om een nieuwe rel bij VI. ‘Ach, het kan dat we inderdaad weer een incidentje krijgen. Dat kan er nog wel bij, denk ik dan, na alles dat we al hebben meegemaakt. Ik hoop alleen dat we er een beetje volwassen mee om zullen gaan’, aldus de besnorde analist.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.